PERSONVERNERKLÆRING

fjordpipe.no

Denne personvernerklæringa forklarar korleis vi behandlar og beskyttar dine personopplysningar.

Vi tar personvernet ditt på alvor og ønsker å informere deg om at vår nettstad ikkje nyttar informasjonskapslar (cookies) for å samle inn eller lagre personopplysingar. Vi samlar ikkje inn data om din nettlesarhistorikk eller brukaråtferd, og vi deler ikkje informasjon med tredjepartar. All informasjon som du eventuelt gir oss, vil bli handsama konfidensielt og berre brukast til dei formåla som er spesifisert i vår personvernerklæring. Vi er forplikta til å beskytte ditt personvern og sikre at dine opplysingar blir verande trygge.

Når samlar tredjepartsaktørar inn opplysingar om deg?

Når du klikker på lenker som sender deg videre til ei anna nettside, er det den aktuelle nettsida si personvernerklæring som gjeld. Personopplysningar som eventuelt blir samla inn då, behandlar ikkje vi.

Google Maps

Nettstaden vår inneheld innebygd innhald frå Google Maps. Når du nyttar Google Maps-funksjonar, kan Google samle inn informasjon om deg. Vi anbefalar at du les Google si  personvernserklæring for meir informasjon om korleis dei handterer dine data: Google Personvernserklæring.

Relaterte Informasjonskapslar (cookies)

Informasjonskapslar er små tekstfiler som plasserast på di datamaskin når du lastar ned ei nettside. Nokre av informasjonskapslane er nødvendige for at ulike tenester på nettsida vår skal fungere. Her er informasjonskapslar relatert til denne tenesta:

Informasjonskapsel Beskriving Levetid Mottakar
NID Nyttast for å lagre brukaren sine preferansar og tilpasse annonser. 1 år Google

Adressa vår:

Kvalvika 33, 6940 Eikefjord – org.nr 992 137 266

Erklæringa gjeld for følgjande: www.fjordpipe.no

FJORDPIPE AS, ved dagleg leiar, er behandlingsansvarleg for behandling av personopplysningar.

Vår databehandlar på denne nettstaden er

Mediebruket AS, Førde, org.nr.: 994 57 6240.

Har du spørsmål om dette, eller om korleis vi elles behandlar personopplysingar vi hentar inn gjennom andre kanalar, så er du velkomen til å ta kontakt med oss.